Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Forfattere

Veronica Simonè Fjeld

Showkvinne, journalist, forfatter og påvirker 🎉 Hjelper deg med branding og direktesalg via Snapchat og Instagram • 3,3 millioner visninger per måned 👻 Foredrag • Konferansier • Standup. Har gitt ut "Du er fantastisk" og "Førti og føkkings fantastisk" på Jæren Forlag.

Helge Torvund 

er frå Jæren og er utdanna psykolog. Han debuterte i 1977 med diktsamlinga «Hendene i byen» og har sidan gitt ut tretti diktsamlingar. I tillegg har han skrive barnebøker og essay, gjendikta poesi frå mange land og redigert populære diktantologiar og levert songtekstar til komponistar og artistar.

Har gitt ut "Livsfylde", "Til mor" og "Jærkshire - Jæren og Yorkshire" på Jæren Forlag.

Arnt Olav Klippenberg

er forfatter, journalist og kåsør. Hans har gitt ut fem bøker i romanserien om Orvar Odd. Han er mye på farten for å kåsere om bøkene sine. Klippenberg er kjent som en god forteller, særlig når det handler om vikingtiden, som også Odd-serien handler om. I Rogaland kjenner mange ham også som skuespiller og spaltist i Stavanger Aftenblad.

Siv Kristin Sællmann

Journalist, kjent som programleder på NRK Sørlandets lokale fjersynssending samt som reporter på TV. Forfatter av "Sørlandsk turbok" og "Sommermat fra Sørlandet".

Margrethe "Maggi" Gausel

Driver bake- og matkurs på Dalheim gård i Time. Hun hadde en «låve i magen» og en drøm om å videreformidle matglede på en ukomplisert måte. Sammen med mannen gjorde en stor livsstilsendring for 12 år siden og har derfor ulike kurs som kan være til hjelp mot en ny livsstil. Men mest av alt ønsker hun å spre matglede som igjen gir livsglede.

Hun har gitt ut "Maggis metode", "Balanse", "Godt nok", "Godt nok junior" og "Surdeig for alle på Jæren forlag.

Kjell Arild Pollestad

er en norsk forfatter, teolog, filolog og tidligere pater (prest) i Den katolske kirke.

Har gitt ut "Jærsk kokebok" og "Med Garborg til Jærs" på Jæren Forlag.

Johan Aakre

Frittgående ideutvikler og foredragsholder for Historiefortelleren Johan Aakre.

Har gitt ut "Alf Aakre - agent i egen by" på Jæren Forlag.