Kategorier

More information

Strikkelyst - Enkle oppskrifter på tykke pinner

Strikkelyst - Enkle oppskrifter på tykke pinner

Forfatter: Hilde Margrethe Edland

 

Fri frakt på kjøp over 300,-

Lagerstatus: På lager

Vanlig pris kr 399,00

Nettpris kr 349,00

ELLER

STRIKKING ER GØY!

35 herlig enkle oppskrifter venter! Rask strikk på tykke pinner, for strikkelyst og skaperglede - til både nybegynnere og viderekomne. Trendy favorittgensere på rekke og rad, som lett også kan strikkes som tunikaer og kjoler – med utgangspunkt i samme basisoppskrift. Myk selvlaget mote med tidløst design, komfortable anvendelige plagg i lekkert kvalitetsgarn til damer i alle aldre – men også noe til mannen. Størrelsene går fra S-XXL og modellene spenner vidt, fra rettstrikk og glattstrikk til patentstrikk og fletter - i flotte farger og med raske resultat. Ensfarget eller flerfarget, korte eller lange. Du får også oppskrifter på kult tilbehør og spennende restegarnsprosjekt.

Nærmere beskrivelser, pinnebruk, strikkefasthet, fargeforklaringer, gode ord, generelle tips og råd hører også med til historien. Gled deg!

Hilde Margrethe Edland står bak suksessen «Kjoledamen», med fokus på salg av eget design i tillegg til retro dameklær. Nettbutikken ble Norges største innen nisjen, og hun har også flere ganger blitt nominert til, og deltatt på Oslo Fashion Awards med sitt strikkedesign.

Nå satser hun for fullt på Strikkelyst, både med nettbutikk, blogg, produkter og bok. Ambisjonene er klare: Hun vil spre strikkelyst og dele skaperglede ved å bidra med unike, lekre design og enkle oppskrifter som alle kan få til – med raske resultat

Skriv din egen omtale

Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst logg inn eller registrer deg

.