Kategorier

More information

Tenk som en hund

Tenk som en hund

Bli en bedre hundeeier.

Gratis porto.

Lagerstatus: På lager

Vanlig pris kr 349,00

Nettpris kr 305,00

ELLER

Tenk som en hund - bli en bedre hundeeier

Lurer du på hvordan hunden din tenker, eller hvordan du best kan ta vare på og lære den opp? Å forstå en hund, og hvordan den oppfører seg, er grunnleggende for et godt samarbeid mellom deg og hunden din.

I boken ”Tenk som en hund” får du alt dette, sett fra hunden sin side; Når valpen kommer til sin nye familie. Hvordan den best lærer ulike handlemåter og rutiner.Hvordan den forholder seg til andre hunder. Hundevettregler, og mye, mye annet. Egentlig burde alle som har, eller lurer på å anskaffe seg hund, lest denne boken. Her kan en lese om det som er verdt å vite om hundehold, uavhengig av hunderase. Dessuten er det fortalt på en forståelig og lettfattelig måte som vil fenge både barn og voksne. I boken er det også bilder av mange ulike hunder i ulik alder og av ulik rase.

"Utrolig flott bok for oss som har fått valp i huset for første gang. Artig og forståelig skrevet i jeg form, og gode tips. Noe barna her i huset også syntes. Flotte bilder. Absolutt en bok å anbefale, noe jeg allerede har gjort."
- Hanne Løberg Evensen, hundeeier

"Lettlest og fin! Tar frem de viktige tingene. FANTASTISK fine bilder."
- Trude Larsen, hundeeier

"Med utgangspunkt i hva en hund ville sagt har Jansen klart å bruke enkle eksempler og gjøre hundehold lett å forstå. Boka ga meg som har eid hund i flere år flere påminnelser og noen aha-opplevelser, og det ga meg et inntrykk av at dette ville være den perfekte boka for de som vil kjøpe hund for første gang."
- Rikke Masternes, Hunden.no

"Boken passer perfekt for førstegangs hundeeiere. Selv har jeg jo hund og har hatt det en stund men boken var like kjekk å lese. (...) Anbefaler virkelig å lese denne boken. Spesielt hvis du tenker på å få hund. Passer også til barnefamilier spesielt."
- Ina Anjuta, hundeblogger

Boken er skrevet av Linn H. Jansen fra Stavanger. Hun er utdannet hundeinstruktør ved Nordbys Hundesenter, og har hele livet hatt hund som lidenskap.

Kjøp boken i dag og få 50 kr rabatt og fri frakt! Kun 305,-

Skriv din egen omtale

Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst logg inn eller registrer deg

.