Kategorier

More information

Tantes energimat

Tantes energimat

Torbjørg "Tante" Haugen

Lær av kokken til Bjørndalen, Solskjær & co.

Fri frakt på kjøp over 300,-

Lagerstatus: På lager

Vanlig pris kr 299,00

Nettpris kr 262,00

ELLER

"Tantes mat er av den tradisjonelle sorten, med noen nye vrier. Hun er svært nøye, og bruker aldri halvfabrikata. Derfor smaker alt hun byr på, særdeles bra."

- Ole Einar Bjørndalen

"Tante har et bredt spekter. Hun har jobbet med toppidrettsutøvere over lang tid og vet ha de trenger."

- Ole Gunnar Solkjær

Tantes energimat

Alle som driver trening og aktiv idrett vet at maten betyr mye. For de beste kan det være avgjørende, og derfor har mange av Norges fremste idrettsutøvere samarbeidet med kokken Torbjørg Haugen, bedre kjent som «Tante». Her får du suksessoppskriftene til Tante, og de gir bedre resultat. Enkelt og greit.

Passer for alle som har liten tid, men gjerne vil yte mer. Og få bedre matvaner.

Torbjørg kommer fra skibygda Sirdal i Vest-Agder. Kallenavnet «Tante» fikk hun ganske tidlig i sin kokkekarriere, og denne benevnelsen sier egentlig alt om rollen hun har i miljøet. Det er nemlig ingen som går sultne fra bordet når Tante står bak grytene. Torbjørg er viden kjent for sin hjertevarme og sin evne til å spre matglede med fristende retter. Hun har opparbeidet seg stjernestatus hos landets fremste idrettshåp.

Torbjørg setter spor og gjør inntrykk på dem hun møter. Hun regnes som en naturlig del av de lagene hun jobber med. Hun ble faktisk etterlyst av selveste dronning Sonja da dronningen skulle gratulere de norske skiløperne med gull under OL. Hun lurte på hvor i all verden «Tante» var.

Stjernekokken har vært med under vinter-OL to ganger. Dessuten har Tante flere VM på samvittigheten. Hun vet hva som må til for å prestere, og oppskriften er tradisjonell. Her er det lite hokuspokus, men norsk husmannskost ispedd en ny vri – og maten hennes glir ned på høykant. Hun styrer imidlertid unna mye sukker og setter gode råvarer i fokus. Hun lager maten fra bunnen av, i hvert fall 95 prosent. Det skaper en langt bedre smak og ikke minst stemning. Beskjedent nok mener hun selv at maten hun lager, er så enkel at alle kan få det til. Og hun har helt rett.

Kapitler:

FROKOST (bla. havregrøt og frokostblanding)

LUNSJ (bla. lunsjkaker, laksesalat og stekt ris)

MIDDAG (bla. fjellgryte, wok og kjøttsuppe)

Kamp-/Løpsmat (bla. pasta og kylling)

Etter konkurranse (bla. Tantes pizzasnurrer og grønnsaksmuffins)

Kos/dessert (bla. drømmekake og melon- og ostesalat)

Tilbehør (bla. hjemmelaget syltetøy, maispure og gulrotsnacks)

"Dersom trening går på bekostning av helse, er det lite sannsynlig at du når toppen. Det beste er å holde seg frisk og rask, unngå småskader, større skader og alvorlige sykdommer. Spis riktig, godt og nok. I denne boka finner du mange oppskrifter du enkelt kan lage selv, og som hjelper deg på vei mot toppen."

- Tine Rotevatn


Skriv din egen omtale

Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst logg inn eller registrer deg

.