Kategorier

More information

Lag babymat - Fra de første munnfuller til ettårsdag

Lag babymat - Fra de første munnfuller til ettårsdag

Forfatter Kristine Skjøthaug

Fri frakt 

Lagerstatus: På lager

Vanlig pris kr 379,00

Nettpris kr 332,00

ELLER

Endelig en bok om babymat det første året

Bloggen lagbabymat.no ble til i løpet av seks intensive måneder i 2010, og fulgte historien om lillesøsters introduksjon til mat gjennom øynene til en mamma med mastergrad i ernæring. Nå, syv år etter siste oppdatering, er bloggen stadig godt besøkt med 1 million treff. Utgangspunktet for bloggen var et behov for å formidle hvor enkelt det kan være å lage sunn babymat selv, og at bloggen stadig besøkes av foreldre, helsesøstre og journalister tyder på at behovet for god informasjon er der enda.

Boken «Lag Babymat» tar utgangspunkt i bloggsuksessen, og presenterer introduksjon til mat som en historie som kan følges trinn for trinn. Enkle oppskrifter og oppdatert kostholdsinformasjon aktualiseres gjennom historier om hverdagshendelser foreldre vil kjenne seg igjen i – som søvnmangel, forstoppelser, tenner og varierende matlyst. Boken kan følges fra start til slutt parallelt med introduksjon av mat, men også benyttes som et oppslagsverk for informasjon om enkle oppskrifter, sunne matvarer og gode matvaner. Denne oppbygningen er unik, og gir en ny og annerledes tilnærming som tar på alvor foreldres behov for informasjon som er aktuell for dem akkurat nå.

Forfatter Kristine Skjøthaug har utdannelsen Master of nutrition and dietetics fra det anerkjente University of Sydney. Gjennom bloggen, bidrag til NRK radio og fere avisartikler, i bla Schibsted aviser, klikk.no og KK, viser hun seg som en god formidler som evner å gjøre kostholdsinformasjon tilgjengelig og forståelig. Hun har lang erfaring med veiledning og undervisning om kosthold og levevaner fra arbeid som leder for frisklivssentral, og har servert hjemmelaget babymat til sine tre barn.

Skriv din egen omtale

Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst logg inn eller registrer deg

.