Kategorier

More information

42 norske kofter

42 norske kofter

Fra Lindesnes til Nordkapp. Modernisert i farge og fasong.

Fri frakt på kjøp over 300,-

Lagerstatus: På lager

Vanlig pris kr 398,00

Nettpris kr 199,00

ELLER

42 moderniserte kofter fra hele Norge!

"Flott koftebok! Sandnes Garn har plukket frem gamle koftemønstre og presenterer dem slik at de allikevel kjennes "moderne ". Anbefales!"
- Rina Riddervold

"Jeg må si at jeg liker denne boka veldig godt. Synes bildene er enkle og viser kofta, ikke mye annet dill. (...) Spesielt dersom det er et plagg som kan skape hodebry med montering ol., da liker jeg godt at bildene er gode slik at man faktisk kan se hva som skal gjøres." 
- StrikkeStine (strikkestine.blogspot.no)

"Jeg ble ordentlig frista først når jeg hadde bladd i boka. Så da ble den med hjem. Og de rundfellingskoftene var absolutt tungtveiende for den avgjørelsen :)"
- Iselin Mosevoll (strikkepiken.blogg.no)

Norge er et land med mange tradisjoner. Kofter med stedsnavn er én av disse, og de fleste av koftene går tilbake til 1960-tallet. Nå har Sandnes Garn plukket ut og revitalisert 42 kofter fra 27 steder i Norge. Fra Lindesnes til Nordkapp, fra Fana til Eidsvoll. Koftene er blitt modernisert i farge og fasong. I boken finner du oppskrifter på alle koftene. Resultatet er et vakkert møte mellom tradisjon og fashion - tidløse plagg med et norsk særpreg.

Skriv din egen omtale

Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst logg inn eller registrer deg

.