Kategorier

More information

Godt nok

Godt nok

Fri frakt.

Lagerstatus: På lager

Vanlig pris kr 379,00

Nettpris kr 332,00

ELLER

For 7 år siden forandret Maggi og ektemannen livstil og tok av til sammen 60 kilo. Da ble bokprosjektet Balanse til. Den ble en ubetinget suksess, og er nå trykket i 5. opplag.

I Balanse er mange av oppskriftene som ble brukt under livstilsendringen. Etter boken var et faktum, ble fokuset på å holde vekten, siden kroppen naturlig ønsker seg tilbake til sitt tidligere stadium. Det dukket mange nye retter opp. Begrepet “godt nok” ble ofte brukt, da tiden ikke alltid strakk til. Så lenge maten var sunn ognæringsrik, var det ofte godt nok.

Maggi er ikke utdannet kokk, så det ble mye eksperimentering, prøving og feiling. Fokuset var hele tiden å gi de 4 ungene og seg selv sunne, næringsrike og smakfulle måltider. Ved hjelp av mantraet ”godt nok”, forsvant mye av den dårlige samvittigheten en kan kjenne på i hverdagen. Oppskriftene til mange av disse måltidene finnes nå i denne boken.

I ”godt nok” finner du sunne matgleder til hverdag og fest. Enkle eksempler til turmat, kaffimat, venninnelunsjer, hverdagsmiddager, desserter og brød med mer. Oppskriftene har råvarer som er rike på næring. Måltidene er etter Helsedirektorates anbefalinger sammensatt på en smart måte med fett, protein og karbohydrater.

Man kan bli forvirret omkring kostholdsråd som gis i ulike retninger. Denne familien er et bevis på at det går an å forandre en livstil som er varig. I boken vil man finne råd og tips omkring temaet.

Vi lever i et samfunn hvor det perfekte blir opphøyet. Dette gjør mange syke nårman ikke kan leve opp til alle forventningene som finnes der ute. Vi skal være så mye. Vi håper denne boken kan lette ”mathverdagen” og samvittigheten til mange. Det er nemlig mye som kan være både sunt nok og godt nok!

 

 

Februar 2018:

 

Maggi på besøk hos Wenche i God morgen Norge

 

 

 

Skriv din egen omtale

Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst logg inn eller registrer deg

.