Kategorier

More information

Glade pølser

Glade pølser

Mat for mannfolk og sultne damer.

Gratis porto.

Lagerstatus: På lager

Vanlig pris kr 349,00

Nettpris kr 305,00

ELLER

Glade pølser - Mat for mannfolk og sultne damer

Forfatter og humorist Arnt Olav Klippenberg har skrevet boken Glade pølser. Her får vi på en humoristisk måte servert pølsas fascinerende historie fra vikingtida og fram til i dag. I tillegg tar han leserne med inn på kjøkkenet og viser hvordan han lager sine egne favorittpølser. Etterpå bruker han de samme pølsene til å lage herlige retter som blir beskrevet i lett forståelige oppskrifter.

Hver by og hvert tettsted hadde pølser og pølsemakere som folk var stolte av. Så kom tøffe tider, og de gode pølsene forsvant sammen med de lokale pølsemakerne. Nå snur bølgen. Pølser er "in" som aldri før. Ei pølse er ikke lenger bare ei pølse. Utvalget og kvaliteten blir stadig bedre.

Pølser er der øl var for noen år siden. Først krise og nedleggelser, men så en oppblomstring uten sidestykke. Nå brygges det øl i kjellere over hele landet. Det er denne trenden som har nådd pølsa. Menn bytter ut høvelbenken med kjøkkenbenken. Folk vil lage si egen pølse.

Glade pølser er ingen tradisjonell kokebok. Den er først og fremst en hyllest til verdens første "fast food" , som nå er trend som "slow food". Det er en humrebok der humoristen Klippenberg skriver for alle som vil vite mer om pølser, og samtidig vil ha det gøy med sine egne pølser.

”Det er et poeng Klippenberg har, skikkelig pølser skal smile.”
- Jørn Hoel, pølse-entusiast og artist

”Boka, som vi har latt oss sjarmere av. Mange vil si at dette er boka vi har ventet på.”
- Pål Thoresen, Programleder, Nitimen, NRK

Nå med 12,5% rabatt og fri frakt. Kun 305,-

Skriv din egen omtale

Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst logg inn eller registrer deg

.