Kategorier

More information

BALANSE

BALANSE

Matgleder med mening. Fri frakt.

Lagerstatus: På lager

Vanlig pris kr 349,00

Nettpris kr 305,00

ELLER

”Jeg har på en måte vært halvovervektig hele livet og aldri hatt nok overskudd. Ganske tett etter den tredje fødselen begynte jeg å gå til Helene Lerbrekk. Det var først og fremst for treningen sin del, men det ble også til at vi pirket en del borti kostholdet,” sier småbarnsmoren. Sammen med ektemannen har Margrethe Gausel gått ned 60 kilo – og nå har livsstilsendringen blitt til kokebok.

«Balanse» er et oppslagsverk med forslag til dagens ulike måltider og fokus på selve gjennomføringen av gode livsstilsvaner for hele familien. Her finner du smaksrike, ernæringsbalanserte oppskrifter servert med en dæsj råtips for hvordan du med enkle grep kan gjøre stor forskjell for økt overskudd, god helse og sosial velvære. Ett oppslagsverk og kokebok for alle; om å finne din balanse.

Gradvis finner vi malen. Den enkeltes BALANSE. Hvor kostholdet gir velvære og overskudd. Resultater som man trives med. Krefter og energi til å være aktiv og i bevegelse. Kostholdet som gir det kroppen trenger av næring sammen med å virkelig smake veldig godt. DET er matglede med mening!

Dette er ikke en slankebok, men oppskriftene i boka er basert på slik Maggi og hennes familie lever idag. Med en stabil vekt de siste to årene etter nesten 60 kg nedgang totalt, viser det at de har funnet sin balanse.

 “Vi liker veldig godt oppskriftene som er perfekte til hverdagene! Det er en inspirerende matbok som er bra for både små og store! Det jeg liker mest er at det ikke er en sånn LCHF-type bok men inneholder heller et variert og balansert kosthold som er bra for folk flest.”

- Thomas Lange, pilot, småbarnsfar og maratonløper 

"Veldig fornøyd med boken. Den har fristende bilder, smakfulle og sunne oppskrifter for hele familien. Anbefaler den på det sterkeste."

- Vegar Landro, fotballspiller og småbarnsfar

 Inspirerende, fin og oversiktlig bok som gir meg lyst til å lage mat! Ikke verst det for ei som ikke akkurat henger over grytene frivillig…”

- Louise Warem, fysioterapeut og småbarnsmor 

“Denne livsstilsboka handler heldigvis mer om ja-mat enn om nei-mat, og er godt egnet til å gi et vennlig spark i baken til alle som ønsker å endre dårlige vaner”

- Kine Hult, Stavanger Aftenblad

Skriv din egen omtale

Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst logg inn eller registrer deg

.